måndag 23 mars 2009

Trött.. ujuj!

Att sitta still i 2 dagar gör en verkligen trött i skallen och i kroppen.. Tur man inte är kontorist.. Att man kan bli trött av att sitta still och bara lyssna.. helt crazy...

Vaknade runt tio-snåret och segade mig ur sängen.. Så trött jag var.. men det gick snabbt över när man fått en kopp kaffe i kroppen... Tog en härlig promenad med en liten korv.. ja hon har breddat på sig bra över bröstkorgen min lilla.. magen spänner också lite.. så där finns nog valp/valpar i hennes lilla mage.. nu är det 4 veckor sen vi var nere hos Peter och Per och tiden springer iväg.. "bara" knappt 5 v kvar till beräknad valpning.. och även om dessa 4 v gått fort.. lär väl kommande veckor SNIGLA sig fram.. suck.. men vi har ju lite att pyssla med.. göra iordning valplådan.. få Molly att tycka den är okej.. hihi hon som är skeptisk mot alla möjliga bäddar just nu och hellre ligger på golvet.. möjligtvis på en pläd.. men tids nog kommer hon säkert att finna att den är okej..

Dagen har vi tillbringat mycket ute i trädgården.. älskar mina små lökar som poppar upp.. dom växer så det knakar..

Sen var det på vippen att vi blev av med våran kanin Hobbe till grannen, pojkarna har tröttnat på honom och grannen tös har tjatat om kanin i stort sett ett år nu och skulle tom kunna byta bort sin lillebror för att han är allergisk och dom inte kan ha hund eller innekanin.. men en utekanin skulle funka.. men Monica som mamman heter ville hålla honom och se om han var snäll.. och det är han våran Hobbe.. Och det skulle varit toppen om han fick flytta över gatan.. då kan man ändå kunna hälsa på honom när man känner för det.. MEN efter 15 min kom Monica in och plinga på dörren.. Hjälp!!!! ögonen såg ut som 2 röda pingpollbollar och alldeles svullna läppar.. hon är allergisk mot pollen.. men tydligen mot KANIN också med.. vilket hon inte visste.. suck där blev vi inte av med honom.. fast det var ju tur att dom inte hade köpt en egen.. Tänk stackars Alva fått lämna tillbaka den med en gång.. men hos oss kan hon alltid komma och hälsa på Hobbe iallafall... Än så länge får han bo kvar.. tills vi hittar ett bra boende åt honom.. det är ingen stress..

Kvällen har gått åt att titta på div hundprogram och nu ska jag ta en promenad med lilla Molly för att sen lägga mig att läsa Hunduppfödarens Handbok.. man kan aldrig få för lite information i ämnet..

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar