söndag 1 mars 2009

Fixardag..


Eftersom lördagen gick i uteaktivitetens tecken blev det söndagen som fick bli fixardag.. Vi håller fortfarande på med hallen+ trappan.. men snart är det färdigt.. bara små pill kvar.. och bra blir det med.. han är duktig min gubbe.. som tur är så är han i stort sett bra från sin influensa och tack och lov klarade vi andra oss i familjen..


Tog oss en tur till Hornbach.. där är det farligt att gå in.. nu har ute möbler, grillar, och alla vårblommor har börjat flöda.. åhh.. vad man längtar dit.. och tänk sådär i juli månad 25 grader varmt och bara hoppa i poolen.. härligt.. Våran pool är inte så stor men så grymt härlig när det är såå varmt.. och i år ska vi placera den på gruset inte på gräset.. ska bygga en platå den kan vara på..
Dom hade inte det vi behövde där så vi åkte hem igen.. (blev 1 ben till Molly bara)


Jag fixade middagen sen blev det brödbak.. kakebröd.. typ hönökaka fast ett gammalt recept som Dennis mormor alltid gjorde.. Man kan aldrig få dom som Majas bröd men så när på iallafall..


Sen har jag myst med Molly i soffan.. tycker hon är lite gosigare än i vanliga fall.. men det kanske är ett önsketänkande..


Tack för denna veckan..


Tjingeling

1 kommentar:

  1. Lilla Molly ja,såå lik lilla Stina.Tänk såna söta bebizar hon kommer att få, hur ska du kunna sälja dom??
    /Gunilla

    SvaraRadera