lördag 7 mars 2009

Snälla.. snälla..

Somnade som en stock efter morgonpromenaden med Molly.. ja hon med.. för någon morgonpigg vovve har jag inte i mina ägor.. vaknade av telefonen vid 12 tiden.. sonens kompis hade glömt sin mobil hemma hos oss.. så jag fick gå upp och släppa in honom.. passade på att släppa ut molly en stund på tomten så hon fick kissat av sig.. sen kröp vi ner under täcket en stund till vid 13-tiden gick Dennis upp.. som sagt vi är inte värst morgonpigga i våran familj.. Tog Molly på en långis..

Därefter blev det en tur till Biltema och Hornbach.. det skulle införskaffas lite lister och lack.. till våran trappa.. Den börjar bli färdigt.. så bra det blir.. Dennis är duktig..

Vi slarvade lite med maten.. inget som vi brukar göra men ibland får man fuska till det..

Hann kolla lite på Melodifestivalen här på jobbet och man blir väldigt förvånad då Caroline af Ugglas går vidare.. hur kan svenska folket rösta på den.. Ja tur att smaken är som baken.. "fniss"
Låten i sig är inte dålig.. men att tävla med den utomlands.. urk.. tror inte det.. men vi får hoppas på dom andra finalisterna.. finns en del gobitar där iallafall..

Snart är det söndag..

Tjingeling på er alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar