måndag 25 maj 2009

Helgen som försvann...

tiden bara rusar iväg.. lördagen var ganska lugn och skön.. jobbade ju fredag natt så jag sov till 12 tiden.. sen blev det städande hos småttingarna.. och lite busande med dom.. dom är så himla duktiga även om det fortfarande är lite vingligt.. Dom har fått pröva lite mat och det går ganska bra.. ibland hamnar dom med en tass i maten och ibland hamnar hela dom.. lite kladdigt blir det men det ser så gulligt ut.. än så länge har dom fått 2 ggr per dag så i morgon blir det 3 ggr..

På lördag kväll var vi borta på kalas hos min bror.. dom har 3 födelsedag i maj så dom slog samman och hade 1 kalas.. var borta från valparna och Molly i 2 tim sen hem och pyssla om dom lite för att sen åka tillbaka 2 timmar till.. usch man är allt en hönsmamma..

Vaknade vid 10 tiden pigg och utvilad.. vid 14 tiden dök Lotta och hennes man från Kennel Illostra upp och vi pratade mycket hund och kollade även in våra bedårande valpar.. och Lotta tyckte naturligtvis att cavaliervalpar är världens vackraste.. (eller hur Lotta.. fniss).. Därefter blev det fika och mera tjöt..

Sen var det dags för mamma att komma över.. hon tog cykel.. som alltid var det motvind hit.. Det brukar vara motvind hit och medvind hem.... Hon tog några fina kort på valparna.. Hon är egentligen mycket rädd för hundar men våran Molly har botat en del av hennes rädsla.. åtminstånde när det gäller cavalierer.. för vem kan motstå cavalierernas bedjande ögon.. inte många..

I morgon får vi fint besök från Skövde, Susanne med familj, kommer hit för att beskåda världens 8:de och 9:de underverk.. Ska bli trevligt..

Men nu väntar kudden

Natti..

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar