fredag 8 maj 2009

Fredagkväll..


och alldeles ensam hemma.. eller ja inte riktigt ensam min älskade lilla vovve med små minimollysar e ju hemma dom med.. Molly ligger i valplådan och snarkar som en hel karl.. jisses säger jag bara.. valparna äter och sover och är alltjämt nöjda.. På tv:n finns inga bra program trots att man har en himla massa kanaler..


Förmiddagen var så trist.. regn.. regn och regn.. men Molly tyckte det var okej att ta en promenad.. så på med regnjackan och ut.. suck..


Dennis har jobbat hemifrån idag.. dom har ju stopdagar på Volvo som innebär att som är lediga med betalt.. men Dennis som jobbar med eftermarknad och support var inte ledig.. telefonen ringde stup i kvarten. så han var inge vidare sällskap..


Tagit en del kort på Molly och valparna och grejat lite med hemsidan..


Nu ska jag se om det finns något vettigt på tv:n..


Tjingeling

2 kommentarer:

  1. Så gulliga tjejerna är:=)får du nån nattsömn?eller liger du o spanar på flickorna dygnet runt..fniss..vänta du tills de kommer i den goaste åldern då kommer du ha väldigt svårt att slita dig *ler*
    mys på/kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Härliga veckor nu Susanne!Ta tillvara ordentligt å njut!Idag fick Stinas pappa å Mollys farbror UA-hjärtintyg igen å jag e såå nöjd för det.
    Kramar från oss

    SvaraRadera