söndag 3 januari 2010

My dog nästa..

och hur ska det nu gå.. tränat med vovvarna ungefär INGET.. slappa jag.. Men Molly är ju inget problem.. men som sagt inte ställt henne på 1½ år och nu är det dags.. pälsen har ju kommit tillbaka men tyvärr har hon även lite för mycket hull.. men men... hon är mammas lilla gullegris..

Den lilla terrorsiten som flyr så fort borsten eller kardan visar sig.. tränat med godis.. godis och åter godis.. men hon verkligen hatar att vara fin.. Sen att stå på bordet kräver träning.. och det funkar sisådär men med godis fungerar det lite bättre.. men inte alla domare gillar att man bara öser på godis.. Sen är hon ju en liten aktiv tös.. gummiboll i en gummisnodd.. det är hon i ett nötskal.. men det får gå som det går.. ska lägga in en växel fram till Lördag då flickorna ska träda in på banan eller den fyrkantiga ringen.. hihi

Sen ska man ju ha kläder på sig.. usch va jobbigt.. förut hade jag inte så mycket att välja på men nu är garderoben full.. och ve va jobbigt det blir helt plötsligt..

Dagen har varit lugn och städad.. vovvarna har fått sig ett par långa promenader då det varit något mildare idag.. Sen har dom rusat av sig på tomten emellanåt.. Molly älskar snö..

Fikat med mina föräldrar och sen har Dennis gjort rent den öppna spisen.. va inte helt fel.. Sen har vi äntligen fått upp en väggstereo i köket och våran julklapp.. en svart vägghängd ljusstake i modell gren... tjusigt blev det..

Nu väntar en lugn natt och i morgon ska Dennis jobba så lite vardag infinner sig..

Sov gott

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar