lördag 12 mars 2011

Lördag.. men var e våren..

Man kan säga att våren kom av sig..

Mår prima ballerina men längtar efter att få slippa dom där sopporna.. 4 dagar kvar sen ska jag börja med pureer av alla de slag.. klart man är orolig att magen inte ska "hålla" utan jag får problem.. men håller tummarna hårt för att den här 4 veckor flytperioden ska ha gjort allt bra.. blir det problem har jag sahlgrenska inom tryggt avstånd.. faran är ju dock inte över för att jag behöver operera om mig.. men jag har nog tur och slipper...

Har en skendräktig liten Izzie här hemma.. oj vad hon hittar bebisar överallt.. jag tar bort och hon hittar nya.. mina hundar har ju alltid älskat mjukisdjur så det har blivit ett par stycken under åren.. som bara poppar upp från ingenstans nu när Izzie är på bebisjakt..

Nästa helg blir det fart och fläkt.. Börjar jobba på fredagen, sen kalas och ledig lördag sen utställning med bägge tjejerna på söndag.. oj vad det ska bli trevligt..

Idag står det tårta på Schemat, skall göra en födelsedagstårta med Nalle Puh tema.. ska bli kul, var ett tag sedan nu jag gjorde tårta..

Tjingeling i grådiset

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar